Alle taler om det…

… Men hvordan griber man det egentlig an? Lad os hjælpe dig med at skabe overblikket! Sammen identificerer vi to arbejdsgange, som er egnede til automatisering. Vi implementerer en softwarerobot, der fremadrettet vil kunne tage sig af de trivielle, manuelle opgaver, imens du bruger tiden på værdiskabende opgaver, som kræver menneskelig kreativitet og social intelligens.

 

Vores Proof of Concept (PoC) er markedets hurtigste og mest effektive måde at skabe indsigt i og viden om hvor digitalisering og automatisering kan frigøre tid og realisere konkrete gevinster i din virksomhed.

 

“Bots-as-a-Service”

Vi sørger for, at dine robotter har det godt og leverer dét, der forventes af dem. Vi hjælper dig med at identificere fejl og får tingene på ret køl, hvis en robot har ”lagt sig syg”. Vores dansk-talende kundeservice varetager applikationsdriften af vores kunders forretningskritiske Service Management-løsninger, og dine robotter nyder godt af vores lange erfaring med drift af kritiske forretningsapplikationer.

 

 

Inspiration

#1 – Kom i gang med RPA

Er du i tvivl om, hvorvidt RPA er noget for dig? Giver det overhovedet mening at automatisere dine rutineopgaver? Er opgaverne for komplekse eller er systemerne meget gamle? Lad os se på det! Vi kommer forbi og bruger en halv dag sammen med dig. Som forberedelse til dagen udfylder du vores RPA Assessment, som vi tager afsæt i på dagen, hvor vi konkret vurderer om det kan give mening og værdi at tage yderligere skridt på automatiseringsrejsen.

 

 

#2 – Kom videre med RPA

Du har automatiseret de første arbejdsgange via RPA, men vil gerne videre. Vi kan hjælpe dig med at tage det næste skridt. Vi tager afsæt i vores erfaring med at;

  • Hjælpe virksomheder videre fra PoC til produktion, dvs. den svære øvelsen i at modne RPA-initiativet og få det forankret i virksomheden og skabt en god governancestruktur omkring RPA.
  • Få yderligere udbytte af RPA via big data og artificial intelligence (AI).
  • Fra back-office til front-office. Typisk har man fokus på back-office funktionerne i opstarten af RPA. Der ligger et enormt potentiale i at få robotterne ud i front-office også, hvor de hjælper medarbejderne direkte .

 

Kursus

Lad os hjælpe dig godt i gang med automatiseringsrejsen. Vores to-dages Robot Crash Course klæder dig på til at selv gå i gang med procesautomatisering. Kurset veksler mellem generel automatiseringsteori og praktiske øvelser, hvor du prøver at opsætte og konfigurere en robot til at håndtere arbejdsgange af varierende kompleksitet.

 

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om hvad vi allerede hjælper vores kunder med eller hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte:

 

Kasper Nathansen, Seniorkonsulent +45 3163 1646

Jesper Holmegaard, Sales Manager +45 4050 9099