Netværksforum

Devoteam | Globicon’s Netværksforum 2017 afholdt den 30. marts

Omtrent en gang årligt inviterer vi alle vore kunder til vores netværkforum. Netværkforummet er en dag, hvor vi udvider og deler vores viden om service management. Netværksforum 2017 blev afholdt den 30. marts, 2017 på Kokkedal Slot. 

 

På netværksforummet diskuterede vi, hvad der rører sig inden for service management i en uformel og afslappet atmosfære. Vi udveksler erfaringer, præsenterer kundecases og holder oplæg. Det overordnede formål er videndeling og netværk, og du kan som kunde være med til at vælge de emner, der skal tages op fra gang til gang. Vi fokuserer meget på “hands on” og live demo’er og sætter meget tid af til networking ved hvert forum.

 

I år havde vi tre break out-sessions med hhv. Hewlett Packard Enterprise, ServiceNow og Cherwell, hvilket blev afsluttet med fire roundtables med fokus på:

  1. Governance
  2. Forandringsledelse
  3. Digitalisering af processer
  4. Business Services

 

Du kan læse mere om arrangementet her.

Netværksforum sidste år: Torsdag d. 14. januar 2016 på Bernstorff Slot

30173907Brugervenlighed og brugerinddragelse (usability) fylder mere og mere inden for system- og webudvikling i takt med, at brugernes forventninger og krav til effektive brugergrænseflader bliver højere. Inden for service management bliver der dog meget sjældent talt om usability i løbet af udviklingsprocessen.

 

Netværksforummet denne gang var en anderledes dag, hvor brugerne af vores service management-systemer var i centrum. En stor del af dagen blev brugt på at behandle ”usability-dilemmaer” ud fra flere perspektiver, som efterfølgende blev relateret til værktøjerne.

 

Dagen blev rundet af med diverse overraskelser, bl.a. et besøg af manipulationseksperten og showmanden Jan Hellesøe, samt middag i Bernstorff Slots fine lokaler.

 

Citater fra vores kunder på tidligere netværksfora:

“Godt klima blandt deltagerne. Deltagerne virkede meget oprigtige og villige til at dele deres erfaringer (på godt og ondt!)”

 

“Det var igen super. Det bedste netværk jeg kender”

 

“FLOT”

 

“Inspirerende dag”

 

“En god dag med masser af tips, tricks og inspiration både fra Globicon, men også fra resten af gruppen”