Om os

Devoteam | Globicon er Danmarks førende Service Management-konsulenthus med +35 af landets dygtigste og mest erfarne konsulenter.

 

Kort fortalt sælger, implementerer og supporterer vi vores kunders løsninger baseret på partner- software. Vi arbejder med markedets førende produkter og har dybe implementerings- rådgivningskompetencer på ServiceNow, Hewlett-Packard Enterprise, Cherwell og CA Technologies.

Den rigtige løsning for dig og din virksomhed

I Devoteam | Globicon lægger vi vægt på at levere en løsning, der passer til jeres virksomhed. Vores opskrift er sådan set enkel – vi opnår først og fremmest en solid forståelse for jeres behov ved at indgå i en grundig dialog med jer. Du vil måske opleve, at vi er nysgerrige og stiller en masse spørgsmål – dette gør vi, så vi sammen kan finde frem til den rette løsning og ikke mindst kan tilrettelægge en god og effektiv proces dertil. På den måde bliver I bedre rustet til at levere et højt serviceniveau og kan opnå succes med jeres forretning.

 

Fælles for vores kunder er, at Service Management er en væsentlig del af deres strategi. Med afsæt i vores erfaring forsøger vi at inspirere og udfordre vores kunder til at høste mest mulig værdi i den løsning, vi implementerer.

 

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at rådgive om Service Management i øjenhøjde – altid med passion, ærlighed og fleksibilitet i højsædet.

Dygtige, passionerede mennesker

I Devoteam | Globicon er vi der først og fremmest for dig som kunde. Vi har Danmarks dygtigste og mest erfarne konsulenter, som alle deler en passion for Service Management. Derfor får I altid en uforbeholden og ærlig rådgivning om vores leverandørers løsninger med øje for dét, der skaber størst mulig værdi for jer. Derfor skærer vi unødvendige features og moduler væk, så I kun betaler for det, I har brug for.

 

Vi arbejder meget agilt, kan vi nemt tilpasse os, og som en kunde er du altid en vigtig del af rejsen, og bliver involveret i processen.

Det sikre valg

Med +30 vellykkede implementeringsprojekter i bagagen, er Devoteam | Globicon det sikre valg!

Vi har  samlet vores erfaringer og skabt en veldokumenteret implementeringsmodel, der er tilpasset det danske marked. Dette sikrer dig en effektiv implementeringsfase – og i sidste ende en løsning, der passer til jeres virksomhed og jeres processer.

 

Vi er det konsulenthus i Danmark, som har erfaring fra flest lokale implementeringsprojekter. Dette gavner dig som kunde, fordi vi har prøvet det meste før, og derfor ved,  hvad der virker! Vores rådgivning tager altid afsæt i velafprøvede koncepter og løsninger.