Peter Skovgaard, Konsulent

Peter N. Skovgaard

Jeg startede tilbage i 2012  sideløbende med mit studie i softwareudvikling på IT Universitet. Jeg fik en rigtig god introduktion til livet som konsulent, og var ikke et sekund i tvivl om, at det var noget for mig.

 

Jeg blev lynhurtigt kastet ud i kundeprojekter, og det har givet mig rigtig meget både fagligt og personligt at blive set, anerkendt og involveret i projekter, hvor der har været noget rigtigt på spil – selvom vi tit nørder med det tekniske, har vores løsninger stor betydning for andre menneskers hverdag. 

Hverdagen som konsulent

Jeg har arbejdet på fuld tid siden august 2016. Jeg elsker de meget tekniske opgaver, og er blandt andet altid involveret i komplekse integrationer. Men jeg arbejder også mere og mere med bl.a. processer og kundemøder. I forbindelse med en kundes individuelle behov kan der være uudforskede sider af et produkt, der skal kortlægges. Det er rigtig godt at få mulighed for netop at udforske nye ting, da man på den måde også bliver bedre til at lære nyt generelt.

 

Det er fedt, at man kan være med i hele processen med en kunde fra start til slut, også selvom man som mig programmerer en del. Devoteam | Globicons størrelse muliggør, at vi hver især netop kan følge kunden hele vejen, og ledelsen udviser tillid og stoler på, at fx en ny medarbejder kan følge en opgave med en kunde til dørs.

Hvad vil du sige til en person, der overvejer at søge job i Globicon?

Det er en unik arbejdsplads med en solid faglighed og et godt socialt liv. Man skal være glad for en omskiftelig hverdag og både synes om at arbejde med det “nørdede”, holde kundemøder og sætte sig ind i nye produkter.

 

Noget af der vigtigste for mig i mit arbejdsliv er, at der er en god stemning. Det slår næsten alle andre aspekter. Og det er meget vigtigt, at der er faglige udfordringer i det, jeg foretager mig, men det sociale sammenhold er afgørende. I Devoteam | Globicon er det sociale helt klart noget, jeg sætter stor pris på. Der bliver investeret i, at vi også skal kende hinanden uden for kontoret, og det giver en særligt god social sammenhængskraft.

Når jeg ikke er på arbejde…

Jeg har et firma med min storebror, hvor vi foretager statiske analyser og udvikler apps. Hele mit liv har jeg spillet skak og musik, så det fylder også en del.