Emil Øelund, Seniorkonsulent

Emil Øelund

Jeg er seniorkonsulent, og skal derfor være god til mange discipliner, men ikke nødvendigvis være ekspert i et særligt felt.

 

Generelt skal man som medarbejder i Devoteam | Globicon have føling med alt fra processerne, over at snakke med kunderne om, hvordan disse processer skal sammensættes, til at man kan implementere løsningen og kende til de udfordringer, der kan være i forbindelse med projektet. Derudover skal man have kendskab til opsætning af databaser, justere produkter i den retning, kunden vil have det, og man skal kunne programmere en smule – så man selv kan tilrette den pågældende løsning efter kundens ønske.

Hverdagen som konsulent

I rollen som konsulent bliver man afprøvet på flere forskellige tekniske områder, og dagene er sjældent ens. Da vi arbejder med forskellige produkter, teknologier og processer, bliver man holdt til ilden i forhold til sine tekniske kompetencer, og det kan jeg godt lide.

 

Jeg er også glad for arbejdet med processer – dialogen med kunden fra et krav opstår, til løsningen er implementeret. At se en proces blive til virkelighed. For eksempel når et produkt, som en kunde har valgt, er blevet implementeret og afprøvet succesfuldt, så bliver man glad. Det er fedt at følge en kunde hele vejen fra det første møde til en vellykket implementering.

Hvad er det vigtigste for dig i dit arbejdsliv?

Der er primært to ting:

– Arbejdet skal hænge sammen med ens privatliv, så der er en balance. Hos Devoteam | Globicon har vi en fleksibilitet, der gør, at vi selv kan planlægge vores arbejde langt hen ad vejen.

– Den faglige udfordring. Hvis jeg skulle arbejde med det samme i længere tid, ville det blive for trivielt. Derfor synes jeg godt om at få forskelligartede opgaver, få mulighed for at lære nye teknologier og gå dybere ind i processer.

Hvad vil du sige til en person, der overvejer at søge job i Devoteam | Globicon?

Som medarbejder i Globicon skal man have lyst til at arbejde med flere discipliner, og ikke udelukkende ville arbejde med fx kodning. Selvfølgelig kan man gå i dybden med en niche, man synes særligt om, men den basale bredde skal også være der.

 

Man skal kunne arbejde selvstændigt, men der er altid plads til at spørge andre. Vi er gode til at hjælpe hinanden. Og så er der en afslappet og uformel tone på kontoret.

Når jeg ikke er på arbejde….

… Spiller jeg musik og er sammen med min familie. Jeg har spillet musik i mange år. Pt. spiller jeg guitar og synger i bandet Grumpynators, hvor vi skriver numrene selv. I slutningen af 2014 underskriver vi pladekontrakt, og vi har varmet op for bands som Magtens Korridorer og Volbeat.