Ledige stillinger

Ledige job

Ledige stillinger

Vi søger jævnligt nye kolleger, og er altid på jagt efter dygtige, erfarne kræfter og unge talenter. Hold derfor øje med siden her, hvor vi deler information om ledige stillinger.

 

Gå til vores karriereside og se vores jobmuligheder og ledige stillinger

Søg uopfordret

Banker dit hjerte for Service Management? Og har du lyst til at arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder? Så er du måske vores nye kollega.

 

Hvis du deler vores passion for teknologi og de processer, som udgør fundamentet i vores kunders forretning – og har et særligt blik og interesse for, hvordan vores kunder kan optimere deres forretning med den bedste løsning, er du måske vores nye kollega.

 

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning med dit CV til Operations Manager Katja Persson på katja.persson@devoteam.com

 

Devoteam | Globicon som arbejdsplads

Vores største aktiv er uden tvivl vores dygtige, passionerede medarbejdere. Deres viden og engagement gør virksomheden til det, den er: Danmarks bedste konsulenthus inden for Service Management.

 

Vi passer godt på hinanden, og sørger for, at både vores høje faglighed og den sociale sammenhængskraft holdes ved lige. Det skal sjovt og udviklende at gå på arbejde!

 

Vi meget ud af at differentiere os som arbejdsplads og konsulenthus. Det har vi lavet en video om – se med her og få et lille indblik i, hvad det er, som gør os anderledes: