Vores kunder

Alle virksomheder har forskellige behov, ønsker og udfordringer. “One size fits all” er simpelthen ikke en realistisk mulighed, når vi taler om service management.

 

Vores tilgang er derfor agil og fleksibel.  Vi kan rådgive enhver type virksomhed, og derfor repræsenterer vores kunder også en bred vifte af brancher.

 

Men én ting er jo at sige det selv – en anden er at lade kunderne dele deres oplevelser.

 

Læs med her…

 

JN DATA

“Vi oplever, at Devoteam | Globicon i hele dette engagement optræder særdeles kompetente, loyale og fleksible og med et meget godt indblik i og forståelse af JN Data og Partnernes forretning.

 

Vores mange årige samarbejde har altid været præget af dyb professionalisme og et altid smittende humør fra Devoteam | Globicons side.”

 

– Nils Lau Frederiksen, Afdelingsleder, JN Data A/S

 

ENERGINET.DK

”Vi ønskede noget brugervenligt og effektivt med overblik. Samtidig skulle det være nemt at arbejde med. Vi er ikke en it-afdeling og vil ikke være afhængige af en tung it-proces for at lave om på noget. Med ServiceNow har vi et godt overblik og egen systemadministrator, så vi nemt kan foretage ændringer.

 

Det har været et utroligt agilt forløb med Devoteam | Globicon. Det er gået rigtig stærkt, samtidig med at de har lyttet og opfyldt vores ønsker. Det er ret godt gået.”

 

– Johannes Dalegaard Guldbæk, Gruppeleder, Energinets Kontrolcenter

 

CODAN

“Devoteam | Globicon har igennem årene været med på vores rejse i at bygge ITIL-processer op samt at implementere en fuld service management-løsning i HP Service Manager eXpresso.

 

Ud over at vi har bygget et stærkt tool op, har vi også haft succes med at opbygge en velfungerende CMDB, som virkelig giver os værdi, hvad angår Incident, Problem, Change, Confuguration og Asset Management.”

 

– Karina Lyck, Manager IT Infrastructure Management, Codan Forsikring A/S


TOPDANMARK

”ServiceNow er en ambitiøs løsning, og derfor har vi også forlangt et højt niveau hos vores samarbejdspartner. Devoteam | Globicon leverede varen. Deres estimater var ekstremt træfsikre, og de har afleveret en løsning, vi allerede kender næsten til bunds og derfor selv kan drive videre.

 

Vi vægter gennemsigtighed og ejerskab meget højt, og det går igen i alt, hvad vi laver. Samtidig er vi ydmyge over for opgaven og arbejder på kontinuerlig forbedring via læring og videndeling. Her har Devoteam | Globicon været en god faglig partner, der er trådt ind i vores organisation på den rigtige måde.”

 

–  Anders Nielsen, Ansvarlig for IT ServiceManagement hos Topdanmark

(Læs hele historien om projektet hos Topdanmark her)

 

DONG ENERGY

“Devoteam | Globicon har i vores samarbejde udvist yderst agil og fleksibel tilgang til udformningen og gennemførelsen af integrationer. De har leveret de ønskede resultater, som er sket ved leverancer af prototyper med meget få gentagelser.”