Karriere

Come work with us!

 

Devoteam | Globicons største aktiv er uden tvivl vores dygtige, passionerede medarbejdere. Deres viden og engagement gør virksomheden til det, den er: Danmarks bedste konsulenthus inden for Service Management.

 

Vi passer godt på hinanden, og sørger for, at både vores høje faglighed og den sociale sammenhængskraft holdes ved lige. Det skal sjovt og udviklende at gå på arbejde!

Devoteam | Globicon som arbejdsplads

Som medarbejder hos Devoteam | Globicon er du en del af en virksomhed, hvor gode arbejdsrammer, kompetenceudvikling og det sociale sammenhold er i højsæde.

 

Du bliver en del af et ungt hold på +35 konsulenter. Vi har et fantastisk sammenhold, hvor der både er plads til sjov og hårdt arbejde. Vi er meget nede på jorden, og har en pragmatisk tilgang til tingene samtidigt med, at vi er ambitiøse og får meget fra hånden.

 

Vi er stolte af at være en del af Devoteam, som igen i 2015 blev kåret som én af Danmarks Bedste Arbejdspladser i Great Place to Works årlige undersøgelse.

 

Devoteam har deltaget i undersøgelsen siden 2001 og indtager i år en flot 18-plads samlet, og lander på en flot 5-plads for it-virksomheder. Flere end 128 virksomheder deltog i undersøgelsen, og deraf opnåede Devoteam en placering på listen med Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Vil du være en del af teamet?

Banker dit hjerte for Service Management? Og har du lyst til at arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder? Så er du måske vores nye kollega.

 

Vi leder altid efter dygtige kolleger, som deler vores passion for teknologi og de processer, som udgør fundamentet i vores kunders forretning – og med et særligt blik og interesse for, hvordan vore kunder kan optimere deres forretning med den bedste løsning.

 

Vi gør meget ud af at differentiere os som arbejdsplads og konsulenthus. Det har vi lavet en video om – se med her og få et lille indblik i, hvad det er, som gør os anderledes: